70 mil i bil kan bli kul

hade hoppats på att sitta i en bil påväg mot trondheim vid det här laget. det blev inte klockan 2. inte heller nu klockan fem. det där med tider verkar inte existera för unge herr lundmark;P hur länge man stannar är ännu oklart, om man nu kommer fram levande dvs. och har jag tur så får jag krypa ner intill en mysig kille för första gången på nästan 2 månader inatt♥

i brist på passande bild så får alanya rycka in (det gick lika fort som det ser ut)

happy halloween

vill börja med att tacka alla inblandade för en riktigt trevlig gårkväll. och jag tackar gudarna för att det dom flesta på station faktiskt var utklädda! hade känt mig lite felplacerad i annat fall. idag är mitt mål att göra så lite som möjligt, och än så länge har jag lyckats ganska bra eftersom jag 7 minuter över 3 fortfarande sitter i morgonrock. eftersom päronen drar till lule får maja bli min middagsdejt. hon kommer och plockar upp mig enbart för att få mentalt stöd vid driven på max "jag vet ju inte hur man gör". what to do liksom?

mer bilder kommer så småningom ;)

RAISE YOUR GLASS

Överlevde religionsprovet, tack och lov. höstlovet har officiellt kickat igång, och ikväll gör vi som pink och höjer våra glas som i slutet av kvällen ska eka tomma, medans vi skakar rumpa på s8!! förtäring av alkohol kan vara en fördel när man ska bära upp min utstyrsel och ändå inbilla sig att man har någon typ av värdighet kvar.
MEN DET KOMMER BLI KUUUL!



liten ledtråd till vad man ska vara ikväll;P
LET THE SHOW BEGIN!


GLORY DAY

det här kan vara den bästa torsdagen i mitt liv. har egentligen ingen aning om varför.eller jo, en liten aning- för jag börjar sakta men säkert känna hur livet återvänder. förutom det förbannade religionsprovet som hänger som ett spöke över mig, men efter imorgon klockan 11 är helvetet över.
-mina älsklingsskor är beställda och påväg hem till mig
-pratade med en efterlängtad tjej idag och det var så härligt att bara skratta och prata om livet
-FREDAG IMORGON, och jag är taggad till tänderna på s8! min outfit är... tja finner egentligen inga ord
(ni får veta mer om det imorgon ;-)
-LOV NÄSTA VECKA!!! no words needed
-om allt går som planerat så sitter jag i en bil påväg till hjärtat redan på söndag! ♥


19 jordsnurr


Jäntan ovan fyller 19 år idag, GRATTIS ännu en gång. och njut av din alldeles egna dag, för det förtjänar du! vi ses snart ♥

det där med kärlek vid första ögonkastet

Midcut boot
man kanske skulle behöva en liten hjälp från omgivningen när ens eget omdöme känns något instabilt.
gör sig inte så bra på bild MEN modellen är georgeous för man är väl ingen klacktjej direkt heller.
megafresh eller bara allmänt tråkiga? vet varken ut eller in längre.
hit vs diss? flipp vs flopp? ris vs ros? ni hajar grejen, vad tycker ni?

skulle jag någonsin få för mig att klippa kort hår igen

Klicka för att stänga bilden
MÅSTE NI STOPPPA MIG!!!!! betonar på måste. på denna bild var man 16 bast, oskyldig och förvirrad. men hade lätt kunnat tas för en 13 åring med en mindre positiv syn på livet (tolkat på blicken)

ceciliajonsson säger:
HUR KUNDE NÅGON SÄGA ATT JAG VAR FIN I KORT HÅR?känner mig totalblåst

Maja. säger:
du var ju snygg:D
såg ut som ett barn på den där bilden dock. måste vart en dålig dag helt enkelt

ceciliajonsson säger:
hoppas att det var en av få


varning för ras

angående inlägget nedan så känner jag att jag behöver få reda ut vissa oklarheter. NEJ jag har inte konverterat till amy diamond-klanen, den dagen jag gör det har jag blivit framförallt döv eller möjligtvis apatisk. NEJ jag satt faktiskt inte och lyssnade på just den där låten när jag skrev inlägget (skulle aldrig hända), utan det var bara så simpelt att dessa visdomsord klingade fint när man satt och tänkte på att man har en pojkvän som bor några mil för långt bort för att det ska vara hälsosamt. "IT CAN ONLY GET BETTER", nja börjar tvivla ibland alltså.

måndag imorgon, ny vecka- nya möjligheter som somliga brukar säga. eller varför inte min egna variant: ny vecka- nya ångestframkallande uppgifter. funkar minst lika bra om ni frågar mig. svenska nationella talet har påbörjats. språkets makt och möjligheter är rubriken och hittills har jag lyckats skriva ner: språket. och ungefär där tog min fantasi slut. för den med bra talförmåga och kunskap inom detta ämne, är det bara att höra av sig på 070 263 52 82. linjen är öppen kvällar och helger mellan 19.00-22.00. på återseende.

when you miss someone the most,

it can only get better.


fredagsmyssssssss

detta har varit en fredag utöver det vanliga. till lunch serverades shepherds pie, en namntitel som förvirrade många. fårkött? paj? vad består denna maträtt egentligen av? enligt innehållsförteckningen var det förvånansvärt nog köttfärs, potatismos och grönsaker i en salig blandning. frågar man mig var det rester som dumpades i matavfallet från tidigare måltider av potatismos å körv/ köttfärssås å spaghetti samt överblivna grönsaker från veckan som var. och som utseendemässigt skulle kunna liknas vid något som katten just kastat upp. men äta bör man annars dör man, sa jonsson och tuggade och svalde.

en annan sak som stod på schemat var bågskytte, något jag aldrig tidigare har provat på. stundvis så skulle man nästan kunna tro att jag var en alv i mitt tidigare liv. tror jag och legolas hade varit en oslagbar duo (utesluter nybörjartur i alla kategorier.) nu ramlde det in ngra högljudda brudar i hallen, dax att inleda kvällens spelarkväll. men först IDOL! have a nice evening folks.

vart är du tjejen?

dagens fynd


myskofta för 145 riksdaler på myrorna. som fått!
(actually så vare mama som betalade så man fick den hur som=P)

torsdagsmys.


kvällen spenderades hos denna böna♥ och det sågs väldigt lite hockey och snackades väldigt mycket strunt. men det är precis så det ska vara. tusen +++++ i kanten på dig för att du tog dig an och masserade mina tuktade axlar som snart får mig att överväga att ta till snaran. fyfan för träningsvärk säger jag bara.

the winner takes it all

även om dom flesta kanske redan har vetat om det, eller sett tendenser till det tidigare så har jag fått en uppenbarelse om mig själv alldeles nyligt. något som har legat dolt i dom mörka vrårna och bara väntat på att få komma ut. men nu väljer jag och träda ut ur garderoben och erkänna för världen: jag är en tävlingsmänniska. och inte av det vanliga slaget. jag föredrar att genomföra inofficiella tävlingar där mina motståndare ofta är omedvetna om kriget som pågår. som att man gör en extra armhävning på friskis passet bara för att knäcka tjejen som ligger brevid helt omedveten om att hon just har förlorat styrketävlingen. eller en sådan sak som att man blir förbannad när bilen brevid en i rödljuset får en snabbare start, bara för att man själv tror att man är bäst på rivstarter. jag tror att jag kan ha gått för långt, och känner att jag skulle behöva ev. hjälp i framtiden med detta. om du känner dig manad att förändra mitt sjukdomstillstånd eller om du upplevt något liknande, var vänlig och kontakta mig nedan så kanske vi kan gå igenom tillfrisknadsfasen tillsammans. tack på förhand.

the songs we used to sing


sommar.sommar.sommar where'd you go?


killing time

kvällen i umeå blev i vanlig ordning en succé. återigen fick man beviset svart på vitt att man var kung i baren, och återigen så ställde man sig samma vanliga fråga dagen efter: VARFÖR?! menmen, dansade tills fötterna och benen värkte gjorde man iallafall. och efter 3 timmar på five lyckades vi aldrig hitta någon karaoke eller något annat dansgolv för den delen heller. mycket märkligt. avslutade kvällen på happybuger som inte alls sålde hamburgare (falsk marknadsföring?) blev förbannad och i protest valde man att äta kebabkött från adams pizza istället. tar ett litet hopblock av bilder från samtliga deltagare:

MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

sen friskvårdskortet trädde in i mitt liv, så är varje morgon ett äventyr. mestadels för att man "dagen efter" introduceras för en träningsvärk som kallas duga och för att man upptäcker muskler som man inte visste fanns. ikväll står på boxning på schemat så det är väl på tiden att man börjar ladda upp med lite ilska som man kan banka ut på frida senare då. annars då? idag är dagen då man kan säga att imorgon är det fredag. FREDAG! klingar fint i mina öron. efter en avslutad skoldag kommer jag och en fullsatt bil med brudar rulla söderöver mot umeå och det blir utgåååååååååång så det bara sjunger om det. five ska invigas av oss skeåbor och det med buller och bång. taggad till tänderna är bara förnamnet. jobb nalkas 14:00 dagen efter, så skulle ni se ett vandrande lik på skellefteå kraft arena någon gång under lördag dag kan ni räkna med att det är jag!

morgondagens trupp minus frida plus tilda. och givetvis adderar vi några goa umeåkillar på det! två tummar upp.

vaken om natten och drömmer på dagen

idag ringde väckaren 05:55 och kvittrande flög jag upp ur sängen (nästan iallafall.) 50 minuter senare befann jag mig inom friskvårdskompaniets dörrar, för att genomföra mitt andra yogapass här i livet. under dessa 50 minuter fick jag genomgå bland annat: 1) en uppenbarelse- kylskåp kan uppfattas som smidiga 2) förnedring- i form av att kvinnor över 40 strecket var smidigare än jag själv 3) plågeri- när instruktören kom och tryckte till min position i "hunden" var bristningsgränsen nära.

har ännu inte hunnit bilda mig någon uppfattning om detta är något som jag kommer prova igen eftersom självförtroendet fick sig en ordentlig överkörare. men skam den som ger sig!

några pass till på nacken så är denna position kanske inom räckhåll?


"oktober- och jag håller din hand för hårt"

tjabbatjenamittbena.
måndag var det nu igen, veckorna och dagarna bara flyger fram numera. idag har man avklarat en 2,5h lång mattelektion och blivit klar med en svenska uppgift. KUNG. efter att ha försatt sig själv i paltkoma ála köttbullar&mos så blev man övertalad om att haka med på en fika på kitchen, där man köpte en iste som man egentligen inte ens ville ha och som förövrigt smakade skit (REKOMMENDERAR INTE).

timmarna framöver kommer spenderas i väntan på att klockan ska slå halv 8, då sticker jag iväg till mr. larsson och får en första runda i nya läggan och spanar dessutom in första avsnittet av paradise hotel. är ganska komiskt, att jag för exakt ett år sen såg detta program för första gången och hånskrattade bokstavligen åt det och sa "vem fan ser på sån här skit?" jo, uppenbarligen var det ju jag. veckorna som följde satt jag som besatt och följde samtliga avsnitt både på tv och dator. snacka om dubbelmoral. KANAL 6, 19:30 FÖR DEN SOM MISSA´T!
tjing så länge :-)

 


GLAD FREDAG!

rubriken säger sitt, det har varit en händelserik dag med både det enda och det andra. bara en sån sak som att man vaknar pigg och utvilad för första gången på månader är ju värt att fira i sig. avslutade skoldagen med ett pass "kanotpolo" i ursviken. en sannerligen blöt, men rolig och fartfylld aktivitet där årorna används till så mycket mer än att bara paddla, både den enda och den andra fick smaka plasten. tror det var tur att vissa försåg sig med hjälm. skulle man lägga ställa fotbollsskorna på hyllan verkar det ganska troligt att man skulle ha en lovande karriär som sniper i kanotpolo. tål att tänkas på. är mest nöjd över att man slapp vara en av de 2 som lyckades ta sig ett dopp. ikväll vankas det mysmiddag på dallas med brudar sen får vi se vart kvällen slutar. resten av helgen kommer mest troligt bestå av jobb jobb jobb. alltid kul med inkomster.


There's someone I've been missing. And I think that it could be the better half of me.


jag saknar dig killen.

"the places you have come to fear the most"

vad ska man säga? sällan har någon åstadkommit så lite i förhållande till hur mycket som behöver göras, som jag har gjort just idag. skolan bara överöser med uppgifter hit och dit och just nu har jag fått ett sånt där underbart infall med skräckblandad förtjusning där jag inte orkar göra ett skit. älskar det nu, kommer hata mig själv imorgon, eller ikväll/natt. för tillfället är största frågan ang. livet hurvida man ska skaffa sig ett friskvårdskort eller inte? kan man lägga pengarna på något vettigare? mest troligt inte. faller för det ökända grupptrycket (ála frida bergqvist) och införskaffar mig ett inom kort. hoppas jag. och gör jag inte det, får valfri person som känner sig manad släpa/dra/putta/knuffa/sparka mitt lata arsle dit, för snart mina damer och herrar påbörjas operation sexpack. hehe

när ingenting är sig likt, fastän allt är likadant.


såhär med facit i hand

en liten påminnelse till mig själv att 1 drick inte ett glas vin på tom mage och 2 tro inte att det kommer stanna vid ett glas för alla vet att det blir det första men absolut inte sista. har man gett lillfingret så ryker oftast hela handen ni vet. gratis är gott var det nån som sa, och nog fan är det så. tack till maja och emma för en riktigt mysig kväll och statusuppdatering för nu så är blodsockernivån på noll och det är också ungefär lika många knop som jag har gjort idag också. sängen-soffan-soffan-sängen. UNDERBARA SÖNDAGAR!

GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN TJEJJEN! DEFINITIVT BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG ;-)


you're right, some words are best unspoken.

FREDAAG! thank god för det säger vi alla. slutade halv 12 sedan har man sprungit runt på staden likt virriga hönor och både hunnit fika, prova sjukt fula underkläder, samt inkassera snygga underkläder. GREAT.
kvällen kommer att spenderas i en bastu på tuvan med några brudar och några kalla. höhö. lär förmodligen hällas mer öl i bastun för den goda lukten skull än hällas i strupen. men så kan det gå ibland. ska sticka iväg och hämta upp finfrämmen nu. hade

RSS 2.0