music make you loose control

Givetvis ska jag vara precis som alla andra och börja detta inlägg med att fråga vad faan händer med vädret? är inte direkt det ultimata för en valborgskväll. hur som haver, så ska inte lite snö och regn stoppa mig. för ikväll damer och herrar, så entrar jag helt lagligt station 8s lokaler, och det kommer bli hur bra som helst! har nyss varit på stan och sprungit, samt tagit en fika med anki:) mycket trevligt. nu sitter jag hemma hos en kille som ska fördriva min tid ett litet tag iallafall, sen får man bege sig hem och ladda inför kvällens spektakel.
IKVÄLL SLÅR VI KLACKARNA I TAKET BRUDAR. inget mer med det. ses ikväll folket!


what is somebody like you doing in a place like this?

HEJ BLOGGIS. allt för längesen vi pratades vid du och jag gamle vän, ikväll sitter jag här i min säng med en överskottsenergi som heter duga och jag har ännu inte kommit på någon bra lösning till detta problem. jag behöver plugga till både det ena och det andra, samt att greys väntar om cirka 20 minuter, och hur jag ska hinna med både och är också en nöt att knäcka. annars då?

jo i söndags blev jag nämigen bortrövad av mina finurliga kamrater, ett försenat födelsedagsfirande skulle man kunna kalla det. dock så blev min ögonbindel inte till min nackdel eftersom jag orienterade mig minst lika bra i blindo på moröbacke, tillskillnad från frida och lisa som båda hade synen med sig, men var lika vilse ändå. det hela slutade iallfall med att vi hamnde hos tilda, där det bjöds på fika och lekar och bus med massa trevliga personer. fick dessutom två helt underbara presenter: en shoppingdag och en WEEKEND TILL STHLM av tilda och linnea. helt makalöst vilken chock jag fick, men satan vad kul det ska bli tjejer! tusentusentack
och emmy jag väntar fortfarande ivrigt på din ;-D

på fredags vankas det valborgsmässoafton, troligtvis den mest överskattade högtiden av alla under årets 365 dagar, men det till trots så ska man väl ställa till med kalasigheter hur som helst. ska man inte spela fotboll dagen efter blir det mest troligt debuten på station, vilket skulle kännas kul.ball.jävligt grymt osvosv.

och på lördag då, som sagt. seriepremiär. känns grymt kul med kickoff, blir man frisk snart så får man förhoppningsvis vakta kassen någon gång i framtiden också=)

blev en jävligt lång uppdatering sådär huxflux, men vi skulle väl kunna likna mitt bloggande vid den såkallade ketchupeffekten: plötsligt så kommer bara allt  och lite till på en och samma gång. splash.

BEAUTIFUL DAY

det här har varit en bra dag på många olika plan. eftersom jag har blivit gammal som någon valde att uttrycka sig, så skulle det ju kännas minst sagt dumt att inte nämna vädret som har varit makalöst bra under denna dag. fortsätter det såhär så kanske vi här på moröbacke slipper snö till midsommar... sedan har släkten från umeå varit förbi för födelsedagsfirande, och nu liksom alla andra gånger så har mat varit prio ett under visiten. i alla former. men varför just denna dag blev speciell, är just för att jag med mina nyligen 18 fyllda fick ta del av champagnen till maten, medans nathalie och sonny fick smutta på en cola. STORT! det är allt jag säger. att sedan mor min var orolig att jag skulle bli på lyset efter ett glas är ju en aning roande. men det bästa var trots allt, den klassiska men med en annan kulör än vanligt: min älskade prinsesstårta. och för er som ville veta, så smakade den gudomligt!


22/4

JAPPJAPPJAPP. 18 år är man numera och det känns bara hur bra som helst. dagen har varit u.n.d.e.r.b.a.r. och jag blir så otroligt glad av alla snälla människor som har gratulerat mig så tacktacktack så mycket till alla er:) har blivit en hel del kramar också, och sånt uppskattas givetvis alltid. borde man göra betydligt oftare också för den delen. blev sockerkaka till frukost,  en fika på stigs efter skolan, samt kinamat till middag plus årets första jordubbar♥ satt fint i kistan kan jag meddela! dessutom så sjöng brudarna i laget världens vackraste födelsedagssång i kanon, det är det inte alla som får vara med om! TACK alla underbara för att ni har gjort denna dag till världens bästa. på söndag fortsätter kalasigheterna med släkt och tårtor i mängder så det blir kanoners. lika bra att dra ut på det så mycket som möjligt så att säga.


nåra av favoriterna på stigges=)


21/4

nu sitter man här, nyss hemkommen från treornas avslutningskonsert. massor med cred till alla duktiga sångare och musiker, är alltid lika kul att se på sånt där! dessutom så slogs jag av tanke idag också att: fan jag fyller ju 18 bast imorgon, kan någon fatta det? känns ju helt sjukt. denna månad har varit så fullspäckad med båda roliga och mindre roliga saker, att jag inte ens har hunnit längta.

Datumet som nu är kommet har liksom känns för avlägset för att tänka på. men det är ju så det fungerar. när man var liten började man räkna ned från 1 april, och alla dessa dagar fram till den 22a kändes som ett helt sommarlov, för det var ju också oändligt långt på den tiden. men tiden verkar försvinna för mig numera, sugs upp av ett svart hål och försvinner ut i rymden. någonstans känns detta inte alls särskilt bra, för jag vill ju ha så mycket tid. tid till att göra allt och vara med alla! lär behöva massooor med tid för att knäcka den nöten, det kan jag säga på en gång. MEN HUR SOM HAVER, nu ska jag snart gå och lägga mig. vakna ett år äldre, ett år mognare, ett år lyckligare och bara njuta av min speciella dag i hela 24h, för det ska jag tamefan ta mig tid till, sådeså!

ungefär såhär taggad är jag inombords hehe

this years love.

dagarna rullar på i en välda fart, och i övermorgon ska man tydligen träda in i rollen som mogen och myndig på en och samma gång. känns som ett stort steg att ta, men samtidigt är det bara otroligt underbart härligt att dagen med stort D snart är kommen. vill även passa på att säga grattis i efterskott till världens bästa kille som fyllde 20 bast igår♥

kännner att det är något som måste vara fruktansvärt knasigt i både kropp och knopp när det är +10 grader ute och jag går runt och fryser, har absolut inte tid med förkylning eller dyl så nu ska det tryckas apelsiner, enchinagard och massa annat så det bara sjunger om det. antar att man straffas direkt när man inte kan motstå att umgås med snoriga typer... nu blev det lite bråttom eftersom man tydligen ska på reko och undersöka en knasig fot också. inte mycket som står rätt till nu som ni kanske märker. FRED!

en sista hälsning


Gårdagen var en av dom längsta dagarna i mitt liv. Det känns så overkligt, konstigt att du faktiskt inte finns här längre. Det var inte förrän jag såg ditt namn på kistan, som jag insåg att det var på riktigt. För du ska ju alltid finnas där. För du har alltid funnits där, i din lägenhet på stationsgatan 1 där man brukade springa in någon gång då och då för att prata om allt mellan himmel och jord. Bli erbjuden fika och att ta en liten powernap på soffan när man var lite trött. För trött var du också, du levde och kämpade på så länge trots motgångar. Jag beundrar dig farmor, för att du var så otroligt stark. Hela ditt liv har du varit stark, och jag hoppas att jag kommer att bli precis som du en vacker dag.

När dina släktingar och vänner pratade om dig igår i kyrkan blev jag så glad, för du var underbar och älskad av alla. Fina minnen från ditt tidigare liv som man inte kände till fick man också ta del av, och det var bara så fint alltihopa. Jag tror att du också hade tyckt att det var fint. För flickan hon sjöng så vackert, och blommorna var också så vackra, och solen den sken och påminde oss om att våren är på väg. Jag önskar att du hade fått uppleva en sista vår. Jag önskar att du hade fått vara med på allt stort som väntar mig, min 18årsdag, studenten nästa år. Men som sagt, du var trött. Nu får du äntligen en efterlängtad vila, på ett bra ställe någonstans där jag hoppas att det är varmt och skönt, och där jag hoppas att du hittar några trevliga tanter att spela bridge med och snacka strunt, och att det finns gott om hundar där som du kan skämma bort med korv och hundben. För även om du inte finns här, så kommer du alltid finnas i mitt hjärta. Och alla minnen som du och jag fick dela, kommer jag spara och plocka fram då och då. blunda. minnas. och le. För vi hann med så mycket roligt du och jag, och jag är otroligt tacksam för att jag fick ha dig här i nästan 18 år av mitt liv. Tillsist vill jag bara säga att jag älskar dig och
Sovgott kära du.

lyxfrukost hos ett födelsedagsbarn

eftersom man är en väldigt upptagen flicka numera (snart kvinna dvs. 7 dagar) så är bloggen inte prio ett som man kanske har märkt. det är fotboll, det är skola, det är det förbannade körkortet som hänger som ett spöke över än jämnt och ständigt. inte lätt att hinna med allting som ni säkert förstår. men nu börjar det gå undan, 15 april idag, nu nalkas det födelsedagar, valborgs och börjar även lukta sommarlov sakta men säkert hehe. och påtal om födelsedagar så har vi ju faktiskt ett alldeles eget födelsedagbarn i klassen idag, emma lindström har gått och blivit mogen. dagen till ära var vi dessutom några brudar som var lediga, och vad passar då inte bättre än att styra upp en gudomligt god frukost som innehåller allt och lite till? riktigt gott blev det ialllafall, och jag tror jag talar för alla när jag säger att vi åt så det räcker för den här månaden iallafall. här har ni iaf vår makalösa frulle som innehöll följande:

vaniljyoghurt+müsli
smoothie
nybakta scones
ost+skinka+marmelad+gurka+tomat
fruktfat (päron, apelsin, banan, vindruvor, färsk ananas!!!)
våfflor+sylt+glass
juice+multi♥
te


GRATTIS IGEN BRUDN! ses på krogen inom kort


vad är det för en dag? är det en vanlig dag?


nej det är ingen vanlig dag för det är SH's födelsedag. HURRA HURRA HURRA! ♥

tänka sig vad alla börjar gå runt och vara stora nu helt plötsligt. hade jag inte vetat bättre skulle man ju fortfarande kunna tro att vi alla fortfarande var 12 bast och oskyldiga. det hade varit underbart. nu väntar körkort, krogbesök och andra saker som får den äldre generationen i skellefteå att känna sig otrygga. nedräkningen har faktistk börjat för min egen del också numera, så mina läsare kan ju lägga 22 april på minnet;-D men återigen till min vän som faktiskt förtjänar allt fokus idag. GRATTIS IGEN OCH HA SÅ JÄVLA KUL IKVÄLL! OCH ANVÄND VÅR PRESENT FLITIGT HEHE. puss.

can you feel it?

jag älskar sol och klarblå himmel
och jag älskar att promenera på asfalt
och jag älskar lukten av vår i luften
och jag älskar att vakna med världens bästa brevid mig
och jag älskar att det finns så mycket att se fram emot
och jag älskar att bara vara just nu.

RSS 2.0