tralalla

här är det som mest full rulle hela tiden.
har i vanlig ordning inte packat färdigt väskan. imorgon rullar bilen mot hemavan där vi inviger det nya året. julafton var mysig. och dagarna därefter kommer jag leva på i månader framöver för dom var så otroligt mysiga. LOVAR BÄTTRE UPPDATERING NÄR JAG KOMMER HEM (om jag håller eller inte återstår att se)

den bästa julen någonsin

fick just den bästa julklappen jag någonsin skulle kunna få.
min andra hälft kommer hem imorgon♥ och just nu kan jag bara inte sluta le!

kommer mest troligt inte skriva något imorgon så, GOD JUL ALLESAMMANS =)


snart tar jag jullov förevigt...

fullt fokus har legat på dundercupen på skolan idag. introt blev väl, tja törs man säga lyckat? och med 2 vinster i bagaget spelar vi semi imorgonbitti klockan 9. återigen är det bevisat att man inte hör hemma på en innebandyplan, och tydligen så är det enda man kan leverera är nåt ass och x antal stolträffar. inte alltför bra facit när man lever i tron att man ska vara en striker...imorgon måste vi leva upp till grabbarnas kaxiga banderoll: SPFL3a - den sista riktiga FL-klassen. VÅRT ÅR- VÅR SEGER. kanske slutar med vårt år, vårt fiasko. vem vet? håll tummarna för oss ba. HEJS!


bra ljud. bra kvalla. men vi bjuder på den!

your'e on fire when his near you, on fire when he speaks

igår tog man priset för onödigaste alkoholintaget någonsin. förfesten var kung, där beteenden inte fanns och där man av någon märklig anledning visade en annorlunda förkärlek till linneas skor (?) fattar fortfarande ingenting. drog vidare till alex, bra mingel, bra folk, blev less (sne?) för ovanlighetens skull. tjurskallen kom fram i vanlig ordning och därför valde man att gå från sunnanå till stan i snöstorm och 0kr på mobilen. var ganska säker på att det skulle bli min död och utan tilda hade man garanterat strykit med. imorse mådde man röv eftersom fikat man bunkrat upp när man kom hem förblev orört när kärleken till sömn återigen visade sig vara alltför stor. mådde röv och mådde ännu mer röv när jag tänkte på fyspasset som väntade mig några timmar framåt. men här sitter jag nu, överlevde med nöd och näppe efter ett grispass med maten upp i strupen konstant i 1,5h. bra gjort cecilia, bra gjort. MEN ALDRIG MER! nu ska julstämningen få sig en liten knuff på traven, är dax att klä granen♥ myspys

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!


fint folk föds alltid sent. kan det ligga någon sanning i det? kanske, kanske inte. GRATIS IAF OCH HOPPAS DIN DAG HAR VARIT TOKBRA :-)

we're gonna make it through

en tanke som slagit mig för ett tag sedan; är hur otroligt relativt allting är, och vad mycket som kan tas för givet.
det var framförallt när jag funderade över det här med distansförhållande som detta slog mig. i 5an hade jag en kille som bodde på sörböle, och det klassade jag som distansförhållande eftersom jag inte hade utforskat området på andra sidan älven ännu. nu sitter man här, med en kille som bor i Norge 70 mil ifrån en, och har en helt annan syn på begreppet: distans. något som är otroligt påfrestande, och som man aldrig skulle utsätta sig för så länge man inte visste att det var värt det. men det vet jag att det är, alla dagar i veckan. vad jag vill få sagt är att man aldrig kan ta för givet att de som betyder mest alltid kommer finnas nära till hands. och ibland skiljs stigarna åt för att sedan mötas igen. hoppas ni kramar om era kära lite extra efter ni läst det här, bara för att ni kan. och bara för att en liten kram kan betyda så mycket.


ovanligt djupt inlägg men sånt kan också behöva skrivas ner ibland.

att ta kommando

en kille på cirkus 9 bast gjorde min dag på jobbet!
kille: är du chef här?
jag: nja, på sätt och vis. vadådå? syns det eller?
kille: du brukar ju som säga åt dom andra vad dom ska göra...
tror jag ska bjuda honom på en klubba nästa match, vilket stjärna!

maybe this year love will appear, deeper than ever before.

hemma igen efter en intensiv resa som mest bestått av bilkörning. där vi började med att köra fel i kåge, ungefär där brast självförtroendet och hoppet om att vi någonsin skulle komma fram började avta. men vi hittade till slut, tidiga som vi var satte vi oss på ett café i väntan på våran bestämda träff med tomten som skulle hållas 15:00. i efterhand upptäckte vi att vi väntat helt i onödan och att vi istället blev 40 min sena, eftersom vi totalt glömt att finland ligger en timme plus. när vi sedan skulle bege oss till vårat gayvänliga motel körde vi i mörker rätt in i skogen, och efter många om och men dyker ett mindre tilltalande hus som visar sig vara vårat boende för natten. eftersom vi som sagt befann oss in the middle of nowhere, och var de enda gästerna (möjligtvis som någonsin besökt stället?) underhöll vi oss med att spela in märkliga filmer samt sträckse hela mysteriet på greveholm (som är cirka 5h långt om någon ville veta.) följande morgon bjöd på ljuvliga -28 grader celsius, ungefär där och då insåg jag att det mest troligt var sista gången jag satte min fot i norra finlands skogar.

resan har framförallt bestått av mycket skratt, är återigen bevisat att vi båda har en  stor bokstav eller två för mycket. IKEA dissades men alko besöktes gånger 2=GADDAD OCH KLAR. dock får alkoholförtäringen vänta till annandagen, då man ska ligga på topp som aldrig förr. bilder kommer då frida tagit tummen ur och skickat dem. kvällen består av jobb jobb och jobb. HEJSVEJS
litet smakprov ;-) bju på den

MED DESTINATION ROVANIEMI

packningen är klar (kan jag ju fortsätta lura mig själv med). imorgon 07:30 rullar bilen norrut, mot Rovaniemi Finland. Läste förövrigt just på bokningspapperet att att vårat hotell/motel är gayvänligt. kan ju vara bra att veta sådär på förhand.


maybe this christmas will mean something more

jag har panik bokstavligt talat. december bara springer förbi och här sitter man med saker att göra ända upp i halsen, och har inte ens haft en liten ärlig chans att njuta av den julefrid som borde vara obligatorisk denna tid på året. religionsfördjupningen känns bara allmänt jobbig sidantalet stiger men det vettiga uteblir. matteprov och historiaprov nästa vecka känns alldeles för avlägset för att tänka på. MEN på torsdag DÅ jävlar bär det av till Rovaniemi för att göra lite projektarbete. tomteland ska besökas flitigt, och vi har blivit lovade en intervju med tomten himself!!!! (hur många är avundsjuka;-)? ett besök på ikea och alko känns givetvis också obligatoriskt, alltid bra att förena nytta med nöje! HEJ SÅ LÄNGE

världens finaste är du

och du gjorde iallafall min kväll.

vardagshjälte

när jag ska skjutsa maja till kågevägen efter en mysig visit på stämningsgården bestämmer hon sig helt plötsligt för att hon ska hem istället. svänger därför höger och efter några meter ser vi hur en jävligt packad snubbe går och liftar. och jag menar, hur ofta ser man en liftare nuförtiden så jag glodde lite extra i backspegeln bara för att se vad det var för stackare. tur som fan för honom, eftersom det visade sig vara william som hade vinglat runt utan vantar, mössa,  och dunjacka i -20 C . stannade och plockade upp honom, och fick höra under resterande bilfärd hur mycket skjutsa mig vart i världen jag än skulle (lär utnyttjas flitigt framöver.) hur kan man vinna 75kr på triss, OCH att jag av alla människor råkar köra förbi just där, där jag aldrig bruka köra förbi annars och dessutom ser honom? snacka om karmakonto utan dess like. känns iaf skönt att man kunde göra någons kväll. var allt för mig, tack och bock!

running out of words

TILL SIST. ÄNTLIGEN. SLUTLIGEN. FINALLY!!!!!!!!!
för er som sitter och fattar noll just nu, kan jag meddela att jag har tampats med den vidrigaste ekonomi hemtentan genom tiderna under denna vecka (därav den fenomenalt dåliga uppdateringen.) Nu, 6 sidor senare och med ett huvud som surrar om reporänta, finanskriser och penningpolitik kan jag äntligen bara släppa skiten och gå vidare. så fort jag tryckte på "skicka" knappen kände jag hur livet återvände. nu ska jag gå och belöna mig själv med lussebullar för det är jag tamefan värd. sen att jag har en fördjupningsuppgift att hugga tänderna i tänker jag inte lägga en tanke på förrän möjligtvis på söndag. då ska jag gräva fram min allra mörkaste sida och undersöka satanismen. kan bli rätt läskigt. MEN SOM SAGT, FREDAG IMORGON VARE VA? HUUR SKÖNT?!

RSS 2.0