varje gång du möter min blick

sista dagen i januari
som har flugit förbi snabbare än snabbast
tur det. hoppas februari går lika fort.
vill ju ha vår.
fick en liten försmak idag +2 C
och saknaden blir lite för stor ibland
nivet så man nästan får ont i kroppen?
men då har man tur att det finns  fina vänner att kramas med
och dagens bästa
COLDPLAY TILL GBG 28 JUNI!

över.ut.slut.

!


PULKTÅG-FIKA-VARM OBOY!!! (inte choklad)-KORVGRILLNING


soffe underskattade sin egen storlek, eller överskattade pulkans kapacitet. oavsett vilket så hade bäst före datumet på denna röda skönhet passerats för länge sedan.

HELLO THERE

"hej jag heter cecilia och jag ringer från skellefteå kommun, är det x jag talar med?"....
frasen ovan har använts mer än flitigt under kvällen då man tillfälligt fick prova på telefonnisse jobbet. som tur var stötte man inte på några riktiga surkartar så dom 3h vi var där flög förbi (PLUS I KANTEN ATT MAN ÄNDÅ FICK BETALT FÖR 4H OCH FICK ÄTA HUR MYCKET DUMLE MAN VILLE HEHE). några hundralappar rikare är ju aldrig fel heller.

idag är dagen då man äntligen tagit tummen ur vad gäller projektarbetet. trots att julgranen är utslängd och julafton ett minne blott så står frågan fortfarande kvar "finns tomten på riktigt"? för er som missat det så jobbar jag och min vän frida flitigt på detta område, för att komma ytterligare några steg närmare sanningen. filmkameran har använts flitigt idag, eller, det visade sig att frida hade plumsat ut mitt på norrvalla i 4m djup snö i onödan eftersom jag missat rec-knappen (sorry) man har även provat på konsten att sitta i en bastu med tomtekläder för att testa klimatanpassningen (tips: inget jag rekommenderar). våran film går bara från klarhet till klarhet, och jag kommer göra allt som står i min makt för att ni läsare ska få ta del av det färdiga materialet (och ev. lite bonusmaterial ;-) senare. med en burgare i magen såhär på kvällskvisten så säger jag godnatt och taggar pulkåkning i erikslidsbacken med brudarna i klassen imorgon! ÄLSKAR LEDIGHET OCH K-DAGAR!

hej hopp slå klackarna i taken

FREEEEEDAG! klingar lika fint i öronen varje gång.
om 40 minuter sticker jag ner mot stan för att hämta upp fröken salander.
och ikväll kära vänner ska vi ge station8 ett avslut man kan kalla duga! SES I VIMLET


När vinet glöder i dom fyllda glasen, och vi börjar bli i gasen ja då lossar tungans spann
Vi som gått omkring och vart så blyga, vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand.
HEJ TJO Å KLACKARNA I TAKET, NU VISAR VI HELT NAKET; HUR MODIGA VI È!
INGA ORD KAN BLI FÖR STORA, VAD HAR JAG ATT FÖRLORA? SÅ ÄR DET MED DET...

nån som känner igen låten?! den heter rus för den som inte visste, och är kööööööng.

accessories


måste säga att bibok leverar på smyckesfronten i vår, bland annat dessa fina ringar.
 have a look


we don't waste our precious time

hade fått en broschyr i brevlådan idag, för ovanlighetens skull. valde att öppna denna, vilket man nu med facit i hand inte borde ha gjort. innehållet handlade om utlandsstudier i varma tropiska länder såsom södra delarna av usa, australien, nya zeeland o.s.v. allt eftersom man börjar drömma sig bort bland bilderna, och se sig själv i framtiden sittande på en strand i australien så fastnar blicken på en liten liten ruta med övrig information. kostnad för en termin 106 700kr (för det billigaste)....... tur att man är ekonomiskt oberoende och skiter pengar iaf!!


förövrigt vad är det jag läser? robyn till stadsfesten?! WOW måste nypa mig i armen så att jag är säker på att jag inte drömmer.

lortgrisen

en liten påminnelse till mig själv och till andra hundägare varför man aldrig, betonar på aldrig ska låta hunden slicka en varken i ansiktet (eller någon annanstans för den delen.) inom loppet på 1 minut ute i naturen tuggar de på allt bajs de kan hitta, för att sedan slicka sig mellan benen. vad de gör resterande timmar på dygnet vill man nog knappast veta.


mitt lilla monster på lämpligt avstånd


BALEN?

det har gått många rykten hit och dit angående den årliga balen här i stan. somliga hävdar att den inte kommer att bli av, pga att det inte finns någon som kan arrangera den? somliga menar att datumet är spikat den 7e juni. finns det någon pålitlig källa som skulle kunna bekräfta det sistnämnda så skulle ni göra min dag!

för att vara på den säkra sidan har jag börjat fixa och dona med min klänning iaf. idag har jag varit och träffat lina som ska sy upp min klänning, och vi hittade verkligen de perfekta tygerna! om allt går som planerat kommer min klänning bli helt fantastisk (iaf enligt mig) och jag vill inte avslöja något, men vi kan väl säga att en röd tråd genom det hela är less is more. det roligaste med alltihop är att jag mest troligt kommer ha en helt unik klänning, eftersom allt sys från scratch. har även börjat kika runt på lite inspiration till frisyrer, och nu börjar poletten trilla på plats. så mycket jobb för en enda dag, men just nu känns det bara galet kul och verkligen nåt att se fram emot :-)

i solens frånvaro

som ni kanske märkt i tidigare inlägg så stiger ressuget allt mer. sol, bad, värme, ledighet. finns många faktorer som lockar. men givetvis så finns det även en annan faktor som är en starkt bidragande orsak till att man vill fly landet den här tiden på året. nämligen bristen på d-vitamin, eller med andra ord en existerande hudfärg, eftersom vitt inte anses vara en färg enligt vissa. detta har börjat gå så långt att jag tror att man utan problem skulle kunna lägga sig i en snöhög naken utan att bli uppmärksammad och DÅ kära vänner har det gått för långt. vad gör man då åt ett sådant problem? jo, antingen så överväger man 1)cancerproducerande maskinen nr.1 dvs solariet som 2 ruinerar en eller så 3) överproducerar man brun utan sol som 4) gör en fläckig/morotsliknande och som
5) också kostar pengar. alternativ 6) att faktiskt ge sig ut på jakt efter solen är något man bara kan drömma om för tillfället. och ungefär där försvann mitt hopp om att se fräsch ut på ytterligare 6 månader, att det ska kosta så förbannat att få lite tan och se levande ut?

drömmer mig tillbaka till paradiset


vietnam 09/10

jag är packad och klar. när åker vi?


återvändsgränd

jag har suttit och övervägt det här ett tag nu. om man ens förtjänar att ha en blogg såsom den behandlas för tillfället. den glöms bort, får ingen föda, ingen trygghet kärlek eller omtanke. det är nästan så att man skäms lite ibland. men att skriva under tvång, resulterar endast i tråkiga inlägg som varken jag eller någon annan vill läsa och känns inte heller som någon vidare bra lösning. all uppdatering är bra uppdatering brukar det sägas, men är det verkligen hela sanningen? antingen så är det dax att ta tummen ur och börja jobba lite på inspirationen för såhär kan det tametusan inte fortsätta. alternativet att gå skilda vägar känns alldeles för brutalt för att övervägas.
GE MIG LITE INSPIRATION, LITE ÖGONGODIS, LITE NÅNTING. fan vad man var roligare förr.

trondis


jag har ett försenat nyårslöfte på g: bli bättre på att ta kort. och dessutom ta fina kort. roliga kort. sevärda kort.
 
jag fick det absolut bästa avslutet på jullovet
mycket mys, sällskap, och shoppande (och jag var inte värst med att dra kortet)
väldigt lång resa hem, men det var det värt alla dagar i veckan
för jag är så kär och svävar som på moln
och jag vill aldrig komma ner igen

i väntan på avresa

har suttit och funderat lite ytterligare på det här med året 2010, året då:
- då man tittade på vinter-os tills ögonen liknade fyrkanter
- då man besteg sin första (och sista) bergstopp
- då samtliga 92or rev ner station med marken och i samma veva fick stället att stänga
- då från och med du spelades tills man fick skavsår i öronen
- då tjejer struttade runt med fåglar i öronen samt genomskinliga toppar
  och killar upptäckte jeansskjortan
- då kilklacken på skor togs till en ny nivå och syntes överallt
- då vi förlorade 50öringen
- då halva sveriges befolkning fällde en tår medans somliga kastade svordomar över
  att prinsessan viktoria fick sin prins

2010 blev också året då skellefteås framtida uteliv hamnade i händerna på 74 åriga Hilding Holmqvist.
2011 lär bli året då vi får se hur det hela slutade. bättre fly än illa fäktas som man brukar säga.

and off we go

så hinner man knappt landa på hemmaplan, förrän man sätter sig i en bil och beger sig söderut. vad gör man inte för att få lite extra kärlek innan skolan drar igång? ses i trondheim=)


hakar på strömmen






Hur har året 2010 varit för dig?
När jag tänker efter så har detta varit ett otroligt händelserikt och roligt år. Ett av dom bättre på väldigt länge faktiskt.
Bättre än förra året? Det skulle jag nog våga påstå
Har du träffat några nya vänner? Nya och nya vet jag inte, men har lärt känna ännu bättre iaf:-)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Vietnamresan i början på året, en mysig dag i storklinta samt en umeåvisit med hotell och allt, Brännbollsyran i Umeå på våren, vuoggatjålme har garanterat gett en men för livet, mitt första lagliga besök på krogen, min puls när jag tog körkortet, stockholmsresan i början av sommaren, när det stod klart att vi vunnit div 3 med moröndam, alanya, HEMAVAN (bland annat)
Har du druckit alkohol? Skulle man kunna säga, ja.
Har du kysst en främling? Tror inte robbe räknas som främling längre 





 


KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit 2010? För bra för att vara sann, och det är det absolut bästa som har hänt mig!
Har du varit kär? Har varit och är :-)
Har du sagt jag älskar dig till någon? just de 3 orden har använts mer än flitigt
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? ingenting är hemligt på facebook ;-)



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag fyllde 18 bast, tog körkort, besökte krogen, firade nyår i Vietnam var ungefär det jag kunde komma på.

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
En pojkvän mer nära till hands hade ju varut trevligt :-)

Vilka länder besökte du?

Vietnam, Finland, Turkiet, Norge

Vad spenderade du mest pengar på?
Skulle tippa att det gick en hel del pengar på resor faktiskt? och självklart också shopping.
och ändå har man aldrig nåt att ha på sig? makes no sense

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare, definitivt:-)

Vad önskar du att du gjort mer?
Möjligtvis sparat mer pengar och kanske sökt ytterligare ett xtrajobb. men hey, man lever ju bara en gång och pengar är till för att spenderas så jag känner mig nöjd ändå :-)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tagit bättre vara på de stunder som man får med vissa personer, och inte tagit för givet att dom alltid skulle finnas där.

Hur tillbringade du julen?
I täfteå hos min bror för ovanlighetens skull, eftersom Emilie var tvungen att jobba på självaste julafton. och stackars pappsen blev kvar hemma eftersom han blev sjuk samma dag.

Blev du kär i år?
Ja, och ändå nej. för jag var nog kär redan innan året började

Favoritprogram på TV?
Desperate housewifes helt klart!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Blev "bortrövad" av mina vänner, där de satte på mig ögonbindel och ändå inte lyckades virra bort mig. det slutade med att vi hamnade hemma hos tilda, där det bjöds på fika och tårta och presentudelning. otroligt uppskattat :-)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om farmor hade fått stanna kvar här och vara frisk

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag skulle säga mycket jordnära färger. mycket jeans. och lite alltiallo helt enkelt

Vad fick dig att må bra?
 
mina nära och kära bidrog väl mest på den fronten 

Vem saknade du?
Farmor som lämnade oss i våras, och Robbe som flyttade till norge.




HEMAVAN 2010

då var 2010 utdansat och 2011 insparkat. resan har överträffat alla förväntningar, och har bland annat innehållit följande:
alldeles för mycket chips och cola
alldeles för mycket micromat 
en rejäl dos alkoholförtäring
alldeles för många blåmärken
alldeles för lite skidåkande
alldeles för sjuka uttalanden och citat
sjukt många skrattanfall
alldeles för många blackouts 
ett x-antal borttappade beteenden
få sovtimmar bland annat pga sjuka andningssvårigheter för vissa
och ett jävla massa gamande

gubbar och gummor som deltog levererade som aldrig förr och bidrog till min bästa nyårsafton någonsin. nu har man dessutom fått smaka på det intensiva kollektivlivet, och jag kan inte säga annat än att jag trivdes som fisken i vattnet. efter att ha sovit på såväl soffor som stengolv och skedat med pigor hit och dit så känns dock den egna sängen som en guldgruva för tillfället. på återseende!

RSS 2.0