6 months and on it goes


du e bra


TAGGAD ÄR BARA FÖRNAMNET

Ikväll tar jag tilda maja och idde vårat pick och pack och drar ner på semester till storstaaaaaaan, dvs sthlm!
Resväskan är redan full, så eventuell shopping kommer att tas hem i plastpåsar. tåget rullar 20:35 och känner jag oss 4 rätt, har dom 2 som ska dela kupé med oss en jävla natt framför sig. ingen dator eller liknande följer med, så vi säger väl på återseende till på måndag! NU DRAR VI FLICKISAR=)))

 


stadsfesten fredag!


Då börjar vi tagga om för rond två!!

jag lever

nu sitter man här och räknar ner dom sista timmarna på jobbet. bara tanken på sommarlov får det att pirra i magen. utgång blire ikväll iallfall, stadsfesten är i full rullning och det ska firas med buller och bång. dock så verkar vädergudarna spela oss ett spratt, och dom senaste timmarna har man suttit konstant och uppdaterat den ena vädersidan efter den andra. SOL ELLER INTE, IKVÄLL KÖR VI BA.

I keep dancing on my own

Jisses vad tiden går fort, endast en vecka kvar med arbete känns både skönt och tråkigt. I veckan får vi dessutom ett efterlängtat fotbollsuppehåll. Vinst med 2-1 mot Clemens igår. En vinst som satt otroligt långt inne, där motgångar i form av en fotbollsplan som mer liknade en bunker med ogräs, tunga ben samt huvuden satte krokben för oss. Den hyffsat stora publikskaran fick inte njuta av något finlir direkt, ett enda stort slagfält där vi fick gå vinnande ur striden, med en rejäl gnutta tur. Träning nu torsdag/fredag känns inte särskilt motiverat, men Björne lovade trots allt fika på dagens träning vilket är ett STORT plus!

RSS 2.0