"when you smile, the whole world stops and stares for a while"



tackar idalu för att hon introducerade mig för den här otroligt sköna låten som för tillfället går på repeat för den gör mig så glad. just för att den får mig att tänka på dig.

when you're with me all others disappear.

idag slutade man klockan elva (som alla andra torsdagar och det är ju ba för skönt)
så jag och frida bestämde oss för att ta tag ordentligt i vårat projektarbete. för er som är nyfikna kan jag berätta att vårat går ut på att ta reda på om tomten finns på riktigt. lite flummigt tänker någon, oseriöst tänker någon annan. men det är ett fullt seriöst projekt och jag tror att det kommer bli lika roligt som bra i slutändan. knuffade bokstavligen nyss ut henne genom dörren, så nu kanske man ska ta och hugga in i allt annat som ligger i "ogjort-har skjutits upp för länge- måste göras NU- högen". Ikväll blir det jobb på hockeyn, förhoppningsvis vinner vi eftersom det kommer bli ett fiasko i media efter alla uttalanden om att "skellefteå är det enda riktiga AIK." vilket iofs är sant men upp till bevis så att säga.

läste förövrigt någonstans att det är sista dagen som man kan använda femtioöringar idag, kanske är bäst att man tar och dissikerar spargrisen då eftersom det är i princip det enda den består av. hade.

du e bra kompis.

att sakna gör ont. att längta kan vara något fint.


och du min vän är så himla bra.


morön levererade på s8

stort tack alla inblandade för en riktigt trevlig gårkväll! även om man vaknade upp där man inte alls borde vakna upp och har gått omkring som en zombie mest hela dagen. med solglasögon på och en fylld vattenflaska i handen så förstod dom flesta pår norrvalla att det var "dagen efter". efter många timmar i bubblan så börjar man känna sig mänsklig igen. kameran blev kvar på klubben så några bilder blir det inte. snor därför två stycken från lisas blogg.


I'm out.

två tummar upp!

åså var man hemma igen, några dagar har gått och man börjar sakta men säkert börja få lite perspektiv på livet igen. känns redan som det var veckor sedan man traskade runt i myrmarker med 17kg extra på ryggen. men det blev trots allt en lyckad resa. där hygienen låg nere på noll, där man skedade två pers i samma sovsäck för att hålla värmen, där man åt choklad och varma koppen som aldrig förr, och där man tryckte in sig 36 pers på 15 kvadrat liten fjällstuga under 3 timmar för att skydda sig från snöblandat regn. vädergudarna verkar ha övergett hoppet om ammarnäs, men samtliga deltagare bidrog med ett glatt humör vädret till trots.

bilder kommer så småningom men just nu har jag inte tid för om 1h och 20 min kickar vi igång årets lagavslutning och det kommer bli RÅMYSIGT, RÅKUL och någon/några kommer mest troligt vara RÅFULLA. men vad gör det om hundra år, serievinst är alltid serievinst och det ska tamefan firas! LET'S GO MORON_DAM!

mot ammarnäs

trots att det här är den längsta veckan i hela mitt liv, så har helgen försvunnit lika snabbt som vanligt. fredagen spenderades med övriga fl:are på leos och det var något utöver det vanliga! lördagen gick i slöhetens tecken och inte alltför många knop gjordes hemma hos sh på kvällskvisten, notting hill och bara allmänt tjejsnack fick stå för underhållningen. idag, söndag, har jag endast röstat, handlat, packat och packat lite till. imorgon 05:40 (!) rullar bussen upp mot ammarnäs och ytterligare ett äventyr med fl. det största äventyret blir dock att lyckas få igen ryggsäcken med samtligt innehåll imorgonbitti. nåväl, måndag-torsdag ska vi knalla runt i fjällen, sova i tält, dricka vatten ur rinnande forsar och leva på gränsen till överlevnad. kan bli kult. nåväl, wish me good luck!

slänger in en bild från vuogga i våras!

slänger även in en länk till jessicas blogg där man kan tävla om ett grymt läppglans.

onsdag.

Vill börja inlägget med att säga grattis till gullepappsen som blir ett år äldre idag, så en liten cyberkram till honom!

Annars hade jag faktiskt tänkt ägna det här inlägget åt politik. eller tja, nästan iallafall. för hur bra koll har man egentligen? Med ett kommande val som hänger i luften likt regnmolnen över skellefteå idag, så kan jag säga att jag inte blev mycket klokare efter valdebatten på skolan idag. främst för att man satt i 2h och fick höra de 2 blocken kasta skit på varandra. och kanske för att jag känner mig för liten, obetydligt och för lite insatt för att vara kapabel att välja vad jag tycker är rätt för Sveriges framtid.

Dom blå säger sig stå för frihet, jobb och framväxt medan dom röda skriker jämställdhet, välfärd, rättvisa! Jaha, tänker jag då. det låter ju som bra. det lovas norrbotniabanor hit, nya e4or dit, längre öppetider på krogen och ett modernare skellefteå. Kommer bli intressant att se om det vinnande partiet kan komma till kritan med dessa lovord eller om de bara överöser oss med valfläsk som sedan sopas under mattan likt dammråttorna i mitt rum. Hade jag fått välja, hade jag varit sjutton år, omyndig och oförmögen att påverka, bara för att ge mig mer tid att bilda mig en uppfattning om vad jag står för och samtidigt lära mig förstå politikernas språk som mer liknar grekiska i mina öron för tillfället. men rösta kommer jag att göra, bara för att jag kan. och bara för att jag gillar att vara med och bestämma. sådeså.


ocensurerat onödigt vetande

många osammanhängande och roliga/mindre roliga saker hinner hända på en och samma dag.
började med att kramas lite extra med min favvogubbe som tar sitt pick och pack och sticker till norge en tid framöver. spenderade sedan en helt vanlig dag i skolan som bestod av en obegriplig matte c lektion, ljumma fiskpinnar med smaklöst mos till lunch och en meningslös timme historia (so far so good). sedan var det dax att prova/designa studentmössor, och man kunde för ett ögonblick skymta en glimt av ljuset i tunneln. bara tanken av studentveckan och allt vad det innebär fick det att pirra till lite extra i magen. läste att det är cirka 40 veckor kvar, vilket skulle kunna jämföras med 4 sommarlov på raken. ingen match ju!

med dessa glada tankar svävandes runt i skallen skuttar jag in på toaletten och ska just sätta mig ned och uträtta mina behov när jag hör *PLUMS*. mobiljäveln trillar ur den oknäppta fickan. paniken sköljer över mig och snabbare än jag hinner tänka fiskar jag upp telefonen. mirakulöst nog överlevde den, men med något kraschade högtalare. skrubbad med några liter tvål senare och med ett torkskåp som går på högvarv så hoppas jag det lilla sattyget ska återvända till sin en gång så forna form. och skulle någon lycklig själ hitta sex kronor i en toalettstol på atorp så bjuder jag på dom med nöje.


kräftskiva och allt därtill



taggat gäng plus en dagens outfit till vänster

Började lördagen med en fotbollsmatch ute i ersmark som resulterade i en vinst med 7-0 samt att vi stod klara som seriesegrare. detta skulle givetvis firas med god mat och alkoholhaltig dryck samt trevligt sällskap. allt eftersom glasen dracks ur, och decibellnivån steg började kommentarerna dras ett steg längre, hattarna började användas likt stearinljus och julsångar sjöngs för fulla halsar i bilen på väg mot mollys. väl där, fastnar man mitt i nån dryg lång kö som fick en att tappa humöret totalt, gör sig i princip redo att gå hem (tips stirra sorgset ner i backen samt ha en kroppshållning som tyder åt alla håll på att du vill dö så kommer du in fortare) och väl inne så var kröket igång. folk skakade rumpa som aldrig förr, och minglet var på topp. när man väl sen skulle hem och inte hittar sin lapp till garderoben så tar man sin kompis jacka istället och åker bil med randoms som erbjuder sig att skjutsa. väl inne i bilen blir man paranoid och får för sig att man ska bli våldtagen men lyckligtvis nog handlade det om hederliga människor. slutet gott, allting gott. TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!

och såhär glad blev jag över serievinsten



BRA JOBBAT TJEJERR!


back home

då har man landat på hemmaplan igen, efter en alldeles för lång hemresa. har svårt att formulera i ord hur denna vecka har varit. men vi kan väl säga att vi har svettats och skrattat och dansat och badat som aldrig förr och bara levt livet när det är som bäst. för första gången i världshistorien så har jag fört in bilderna i god tid, så nu är det bara att börja ladda upp och visa er alla hur vi har haft det :-) mjukstartar nu så kommer bomben imorgon istället.

RSS 2.0