det här med rubriker

verkar som att vårat minsta bekymmer inför julafton kommer att vara om vi kommer att ha tillräckligt med snö eller inte. vi har och räcker så att det blir över här uppe numera.  idag har man samlat på sig lite vuxenpoäng, har bakat lussebullar som vart aaaaaasgoda och även gått igenom min första besiktning med bilen (som förövrigt blev underkänd....), samt jobbat för min levebröd. HEJA HEJA! imorgon är jag ledig liksom idag, och vad passar då bättre än att sätta sig på bussen till umeå? lutar mot utgång på 5ive med världens bästa maja, och på lördag ska vi gratta en viss liten fröken karlsson som blir 17 år imorgon. och på söndag är det skyltsöndag, och då går startskottet för julpynt, julbak, julklappsinköp, julmusik, se gamla julkalendrar om och om igen OSV. NI FATTAR GREJEN, DET BLIR NICE. SES.

it's you. and it's always been you.

men en varm gó känsla i magen, och med ett leende på läpparna så säger jag godnatt.

RYKTET SÄGER

ATT VI KAN VÄNTA OSS NÄRMARE -40 C I SVERIGE I VINTER. LÄNGTAR REDAN!!!!

MÅNDAG 22 NOV. CECILIORNAS DAG

jag kan allvarligt talat inte minnas senast jag hade en sånhär fruktansvärd träningsvärk. knappt så man tar sig in och ut ur bilen, och att ta sig till matsalen idag var en ren plåga. mitt största frågetecken är hur jag på något sätt ska klara av ett fotbollspass på 1,5 h så handikappad som jag är just nu? att bollen ska kickas i fryshuset a´la tältet på skogsvallen gör ju definitivt inte saken bättre, men iofs så är man fotbollsspelare i norrland är det ju inget ovanligt att träna i -12 C. snarare än baggis? har redan prövat några misslyckade försök till att springa, kände mig som en haltande ko med en röv som vägde bly. jag ber till gudarna att den som påstår att "man kan träna bort träningsvärk" har talat sanningens ord, för annars blir det här mest troligt det sista ni hör av mig.
auf wiedersehn (överkurs på stavningen där.)

har förövrigt namnsdag idag, så om det är någon fler än min kära uppmärksamma målvaktstränare som vill uppvakta mig så är ni mer än välkomna!

seasons come and go, but I will never change

igår var man som sagt och såg harryp, och som alla tidigare filmer så var den grymmmm. dock den läskigaste filmen av dom hittills, förstår inte för nåt i världen hur 11åringar kan tillåtas se sådant där ensamma. fast å andra sidan, dom som satt brevid mig var typ 10 och tittade snett på mig lisa och emmeli när vi satt höll för ögonen och grät i slutscenen såå. man ska väl kanske inte dra alla över samma kam. ikväll blir det mingel och mys med några tjejer, var inte tänkt att vinet skulle pulsera genom ens ådror ikväll, återstår att se om det förblir så eller om man ska falla för grupptrycket som vanligt. efter att ha blånekat hela veckan blir det mest troligt inte, bara för att maja skulle få så mycket hybris om hon lyckades övertala mig nu.
mitt plommon ovan fyller 19 år idag. önskar dig världens bästa dag och jag tycker om dig!

Try to make it work but man, these times are hard


ibland blir bara saknaden lite för stor.


bra tidsfördriv!

samtal med anonym vän under dagen:

anonym vi har verkligen mycket mindre sex nu jämfört med typ i somras.
jag jaha, jasså? hur kommer det sig då?
anonym jamen då var det ju sommarlov och ingen av oss hade jobb. så det fanns som inget annat att göra.

påminner mig om när vi var i vietnam, då vi under en guidad rundtur fick veta anledningen till varför landets befolkning var så stor. det fanns helt enkelt för lite kondomer och för lite att göra på dagarna. bara en parentes sådär.


man börjar ju som bli sugen

bilder från: http://researchtattoos.blogspot.com/

alldeles för många minusgrader
fortfarande snuvig
svenska nationella imörn
=skrivkramp i 5h
HARRY POTTER PÅ FREDAG
längtar lika mycket som jag gör till julafton
påtal om julafton
endast 38(!!!!) dagar kvar
myspysigt.

TREVLIG HELG!

det finns ju som vi alla vet småsaker som förgyller våran vardag. små petinesser som egentligen inte är så stora i sig, men som kan få lyckobubblorna att bubbla i magen. som när man för en gångs skull i livet lyckas välja rätt kö när man ska betala (alla förstår att jag menar den snabbare). eller som när man får pakering just utanför citykompaniets ingång för att slippa behöva gå dom där extra 50 metrarna (alla är lata, den som påstår något annat ljuger) eller när man gör som jag och kör förbi den annars väldigt tråkiga busskuren och upptäcker att någon har varit lite extra kreativ och skapat en kompis till den annars ganska ensamme bussresenären.

nog om det, ikväll ses vi på stationsgatan 8. det nalkas modevisning och alkohol i en salig blandning, kan ju aldrig bli fel? GLAD FREDAG!

för den som vill ta en närmare tur på denna skapelse (som råkar vara slående lik den annars inte så frusne E.T??)
så finner ni honom på hållplats: Morö Backe Skola, på linje 2/12 dygnet runt.

UPDATE: under fredagsnatten utsattes snögubben för ett brutalt överfall och nu återstår endast en liten snöhög kvar. R.I.P


I ETT SNÖFYLLT IKEA-LAND

vinterrally i all ära, men jag föredrar det framför tvn istället för att uppleva det själv bakom ratten. det som ska kallas för e4an här i stan, liknade snarare en gropig oplogad väg som inte ens håller måttet för terrängfordon. vindrutetorkarna frös fast så sikten var lika med noll. när man sedan skulle bege sig till lilli på födelsedagsfika (grattis igen♥) så hittar man ingen bil, utan endast en stor hög med snö på uppfarten. bara att leta upp sopen och börja gräva, efter en kvarts sopande så hittar man äntligen igen nyckelhålet och inser efter xantal försök att biljäveln inte går att låsa upp eftersom motorvärmaren valt att kolavippa och bilen är genomfryst= SOPANDET I ONÖDAN. ringer tilda och lånar deras bil, med ett tålamod som överskridit bristningsgränsen för länge sedan väljer jag att sätta mig på min cykel och trampa mot tilda. med mitt liv som insats. där jag ÅTERIGEN möts av en översnöad bil som behövde sig en omgång för att bli körbar. en timme senare än förväntat ramlar man flämtades, svettig och blöt in på födelsedagsfikat som tack och lov fick en på något bättre humör. jag är ledsen att behöva säga det, men fortsätter det att snöa som det gör nu, kommer ni inte se mig igen förrän till våren.
det är ett som är säkert.

så länge jag slipper vakna upp till detta en gång till så är jag nöjd.

en dag i taget.

ledighet tisdag-onsdag hade knappast kunnat sitta bättre. ikväll intar vi tjejer en lägenhet någonstans på kågevägen och har ett såkallat klassiskt hederligt pyjamasparty. finns dock en liten hake, jag äger ingen pyjamas? hoppas man inte blir portad.. nyårsplaner börjar sakta men säkert smidas, och snart ska man väl slå spiken i kistan och ta och bestämma sig. återkommer om det senare :-)
p.s satt och gluttade igenom arkivet å helvete vad man har tappat känslan för allt som har med bloggning och värdigt innehåll att göra. skärpning cecilia.

piggy

har en bild från mobilen som får summera gårkvällen.

levde mig in i ett xantal roller igår, och här är väl en av dom bättre. ser oförskämt bra ut?


"LIIIKE A G6"

ikväll siktar vi in oss på vinet. näsdukarna är nära till hands, och ingen foundation i världen kan täcka min självlysande röda näsa. lever man imorgon har ett mirakel skett det är ett som är säkert.
JAMEN NOG BLIR DET HÄR BRA NOG! SES 


HOME IS WHERE THE HEART IS



trondheim å sånt

onsdag nere i trondheim. bilresan ner gick bra, förutom att man höll på att köra av vägen 2 ggr. fick ett samtal av viktor innan dom plockade upp mig och sa att jag var tvungen att banta ner bagaget för det var tydligen trångt om utrymme. jaha tänkte jag då, och lämnade en onödig påse hemma för jag hade ändå en enligt mig väldigt liten resväska. man kan väl konstatera att det trånga utrymmet i bagaget var ingen utrymme alls, och jag fick sitta med resväskan i benutrymmet i framsätet hela resan. med detta vill jag påpeka att 70 mil i skräddarställning inte är något att rekommendera. när man kom fram möttes man av ett hus som var bland det skitigaste mina ögon någonsin har skådat under mitt 18åriga liv. men efter en fin insats av grabbarna grus så blev det helt plötsligt möjligt att bo här och faktiskt trivas på riktigt. ikea har besökts, det ända som inhandlades var dock bara 2 korvar för att mätta magen, och stanrundan igår resulterade väl inte heller i några större inköp. imorgon bär det iaf av hemåt, elin och emilia erbjöd mig att åka med dem. och vem tackar nej till sällskap istället för att åka 12h själv i tåg? ja inte jag iallafall. lite besviken att man missar det ökända torsdagskröket, men förhoppningsvis återkommer man väl någon gång så småningom. ja, nu har man ju tydligen lyckats skrapa ihop en novell så för att avrunda det hela, så har visiten varit väldigt trevlig och trondheim får två tummar upp. SES I SKELL DÅ. hade


RSS 2.0