jo jag tackar jag


adíos amigos

hej bloggis! timmar dagar veckor månader flyger förbi. sommarlovet är over.done.finito och bara att inse faktum att hösten är här för att stanna. som den alltför frusne norrlänning jag är, försöker man förbrilt förlänga sommarens sista dagar på alla möjliga sätt och vis. vad kan då passa bättre än att boka en utlandsresa tillsammans med 2 andra taggade brudar? och jag menar, varför vänta? när man kan fara nu på FREDAG!!! framförhållning har ändå aldrig varit våran grej, vilket slutade med att vi måste ta oss till övik men VAD GÖR DET NÄR VI LANDAR I ALANYA FREDAGNATT!!!! WOHOOO LOVE LIFE OSV!

ungefär såhär taggad känner jag mig just nu (bjú på den)


summerbreeze really makes me feel fine


var och fikade med linnea för ett tag sedan


gissa vilken som tillhör vem ;-)


GÅRDAGEN



spenderades först i boviken, där man fick jobba hårt på brännan eftersom molnen vägrade ge vika. sen knaprade jag och sh ihop en gourmé middag av första klass som vi slukade snabbare än du hinner blinka, och paltkoman var ett faktum. sen ankom några flickeflarn, somliga på partyhumör, somliga inte. rullade vidare till en lägenhet på älvsbacka och ett sista stopp på olles. dock inte för mig eftersom hela dagen ska spenderas med att spela fotboll, och då menar jag verkligen hela dagen. blickar ut och ser att himlen har  valt att öppnat sig, har aldrig känt mig mer motiverad att springa (eller stå?) på en fotbollsplan....

PITEÅ DANSAR OCH LER!

vi kanske börjar med vad som hände rätt nyligen, bjuder på ett par bilder från pdol som förövrigt var awesome:

bjuder på dom. allt däremellan har förträngts eller helt enkelt glömts bort! tack för en trevlig helg folket

jag har letat efter ro för min skakande hand

okej jag vet, jag höll inte riktigt mitt tidigare löfte men det var en engångsföreteelse jag lovar. sommaren är i princip slut, okej jag vet kanske inte riktigt än. men samtidigt så känner man hur det blir allt glesare mellan soltimmarna och hur gåshuden reser sig när man cyklar hem på kvällarna. jag har än så länge lyckats pallra mig till stranden hela 2 (!) gånger i år, och det känns faktiskt som en rejäl förlust. förhoppningsvis sticker man iväg och solar tills skinnet spricker i nåt varmare land söderut om några veckor. eftersom man knappt har suttit vid en dator dom senaste veckorna (månaderna) så är det med nöd och näppe man kommer ihåg hur man konstruerar ett sådant här inlägg. det är så mycket som jag inte har hunnit visa. stockholmsresan bör och förtjänar faktiskt ett eget inlägg senare för den var en klass för sig! fortsätter det regna såhär kan mina tappra skara läsare iallafall förvänta sig betydligt bättre uppdatering dom kommande dagarna :-)


jag får en doft av sommarens sista dagar, när vinden blåser in ifrån england

INOM 24 H UTLOVAS EN FET BILDBOMB FRÅN HELGEN, SUMMERING AV STOCKE OSV OSV.
LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT GLÖMMAS BORT SÅ VI ARKIVERAR HELA SKITEN!

RSS 2.0