skellefteatjejer kände pulsen i umeå igår

några betalade en taxi för 190 spänn i onödan
några satt på en bänk utanför scandic och förfestade
någon gjorde debuten på krogen
någon brände alldeles för mycket pengar i baren
någon kissade oavbrutet i 2,5 minuter
några tog en promenad längst e4an
någon tappade sin mobil och återfann den i ett dike
någon gjorde high-five med en främling på gatan
några sprang till stan och var därefter helt slut
någon somnade på en soffa i ett okänt hus
någon festade med indier som lagade fajitas

Fråga:"-Är du dum eller?"
Svar: "-Nej, jag är full!"

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL SOM KOMMER GÅ TILL HISTORIEN


"dina ögon var ett frittfall varje gång"

till "plättätaren" som kommenterade mitt förra inlägg, vill jag bara slänga iväg en hälsning:
du kan gärna få läsa det 171 ggr, för mig kvittar det!

hatar att blogga för tillfället. jag har inte tid. fast jag inte gör nåt och allting på en och samma gång. vårvandring med ettorna i veckan, var ju som sagt ute på upptäcksfärd på kos vid den här tiden ifjol och var nu tvungen att genomföra denna tripp för att undvika ett IG i betyget. kan väl kort sammanfatta att vädergudarna spelade oss ett fult spratt, och 70% av tiden bestod mest av regn. när jag kom hem i onsdags duschade jag två gånger för att försäkra mig om att jag faktiskt hade blivit ren. är fortfarande osäker dock...
IMORGON kan jag glatt berätta att jag och 3 taggade brudar drar till umeå för partaj. kommer bli så knaaasjävlabra och jag håller alla tummar jag äger på att dörrarna på corona står vidöppna. dum som man är hann man inte med förköpen, menmen i värsta fall hittar vi något annat ställe att riva. bilen rullar efter 17 tiden, och därefter får vi se vart vindarna bär oss. that's all for today folks, seeeeeeya!

en vän till mig, skrev några vackra rader

"så fylld men så tom, på samma gång. mindre som spelar roll, mer som betyder."

behöver jag ens tillägga att jag saknar dig?


i behov av kärlek och några näsdukar

har nu lyckats väcka mig själv ur mitt apatiska tillstånd och kravlat mig från sängen till soffan. kroppen skriker efter föda, hjärnan skriker glass. gissa en gång vad jag har ätit till lunch. har gång på gång ältat hur i hela friden jag kunde bli sjuk under denna helg, där försmaken på sommaren har varit ett faktum. och när jag väl kliver ut genom dessa dörrar igen, så lär jag se ut som ett spöke i jämförelse med resten av befolkningen=inte ok. har aldrig i mitt liv varit så sugen på gosaker, fetmat osv men juste. jag känner ju ingen smak. värt.

SSE

som tur är så finns team samba alltid nära till hands, och dom fick också bli mitt sällskap för kvällen.
calles nya lägenhet invigdes, och vi tog en liten promenad för att kolla pulsen i innerstan. för det mesta var det dreamhack-fantaster som livade upp stan och såg till att samtliga anställda på max får sitt leverbröd även denna månad. måste även få dela med mig av mitt och vidars samtal, vi började nämligen diskutera filmen hata göteborg:

-"Ja, men jag har hört att den ska vara bra!"
-"Vadå är det bara för att en tjej typ får en flaska uppstoppad i duvetvad"?
-"I ettan eller tvåan?"
-"Va, ofta det finns en uppföljare?!"


insåg ganska snabbt att det definitivt inte var uppföljare han pratade om utan nåt helt annat. sen att benne skulle komma och förstöra allt genom att påstå att det var fel film gjorde det hela mindre roligt. men nog skrattade vi rätt gott ändå.

värmande sol. kvittrande fåglar. blommor i rabatten.

eftersom det nalkas mattteb nationella på tisdag så tänke jag bjuda er på en mindre trevlig ekvation:
konsten att bli förkyld=trots sjukdom+spela fotboll+i ösregn. ungefär det har jag fått smaka på idag, såhär dagen efter. har ont i princip överallt, och just nu finns det ingen som det är mer synd om än mig. eller nåt. efter att ha legat nerbäddad större delar av dagen, lyckades jag tillslut pallra mig ut i solstolen nån timme, och snart nalkas det grillat till middag. IDAG ÄR DAGEN DÅ VÅREN KOM TILL LILLA BORTGLÖMDA SKELLEFTEÅ, och det tackar vi vädergudarna för. till och med gräset här på moröbacke, har börjat anta ett något grönare färg, och då har vi redan kommit en bra bit på vägen! kvällens planer är än så länge ovissa, ska fortsätta mitt letande efter kamrater som ej har bacillskräck. om jag nu har några sånna hehe.

råkade dessutom läsa att melissa horn ska till trästocks i sommar. kan bli kul! får väl hoppas att det blir ett mer trivsamt återseende den här gången för din del lisse, eller vad säger du? ;-)

now every day I find myself say I want to get lost in you

Den här dagen var tänkt skulle gå i flitighetens tecken, och massa plugg skulle göras bort, rum skulle flitigt städas och kläder skulle tvättas. Istället tog dagen en helomvändning, blev väckt halv 8 hos en pojkvän som ska jobba en röd dag. skjutsar denna till jobbet, och kommer sedan hem helt utmattad och ska "bara lägga mig och vila en stund". Jo tjenare, vaknade tjugo i ett och så var den här dagen förstörd på nolltid. orkar fortfarande inte röra ett finger, och en fotbollsmatch väntar om några timmar. kan bli intressant att se utgången på det! Kvällen bjuder på mys med tjejerna i klassen. sounds grrreat.

valborgs -2010

när jag lix är igång

så kan jag väl ta och bjuda på några nyförvärv från umeåtrippen. hade även tänkt köpa ett par skor (love of my life) men kontot sa stopp och hjärtat brast mitt itu.

myströja och armyinspirerad skjorta. båda från monkaaan.

vuogga var det ja


(lisa var orolig att det inte skulle räcka till 4 pers på tre dagar...)

vissa hade lyxigare stuga än vissa andra......


pär lyckades fånga ögonblicket när snön rasade ner, blev ju semilyckat sådär

frida har återigen lyckats med att åstadkomma ännu en märklig sovställning på bussen
(observera kudden i form av digestivekex)

+++


"And I love you now, like I loved you yesterday.
And like I will love you tomorrow, and many other days from now and on."


v.18

Denna vecka har sannerligen varit en händelserik vecka på många sätt och vis. vi kan väl ta och börja med att summera vuogga resan måndag-torsdag:

som väntat så var bestigningen av björntoppen bland det jobbigaste jag har stött på, både på mentala och fysiska plan. men det till trots så var det trots allt inte själv vägen upp som var helvetet själv. utan det var givetvis den eviga etappen att ta sig ned. för tro mig när jag säger att åka utför med löparskidor är en konst för sig, som jag på rak arm kan säga att jag inte besitter. det fick både min egna kropp, och mina klasskamrater smaka på efter att jag valde kasta ur mig en ramsa med alla svordomar jag har hunnit lära mig under mina 18 år efter att jag gjort x-antal vurpor och mitt hopp om att komma ner levande sakta men säkert började avta. menmen som tur var så vände humöret lika fort som solen försvann och resten av dagarna blev mycket trevliga. måste dock få passa på att ge en eloge till rolle 70 bast, som utan tvekan hade det bästa flåset sin ålder till trots. vill tacka för din medverkan och man kan ju bara hoppas att man är lika hurtig vid samma ålder. (UTLOVAR EN FET BILDBOMD IMORGON SÅ SLIPPER MAN SKRIVKRAMP IKV DÅ!)

lördag dag bar det av till umeå, och scandic plaza hotell. på schemat stod shopping, en middag på en ganska random restaurang med märkliga bordsgrannar och kändisspan på anna bergendahl (enligt robin så kan man inte undgå hennes panna, "det finns bara en i sverige som har en sådan".) tror faktiskt att det kan ligga något i det. blev en kort men mysig visit. imorgon börjar man leva i verkligheten igen. känns svårt, på riktigt alltså.

highway man

söndagkväll. här sitter man nu, omgiven av kläder, mat, och alla andra opackade saker som på något magiskt sätt ska rymmas i 2 väskor imorgon, och lyckas jag med det är det en bragd i sig! imorgon drar klassen och andra fl klassen mot nordligare breddgrader, dvs vuoggatjålme. ska bli riktigt intressant vad samtliga i individer i fl2a ska bjuda på under denna tripp. ryktas om att det kan bli en av våra jobbigaste etapper någonsin, vi får väl se vart pjäxorna med storlek 41 bär mig (lär behöva ett x-antal tjocksockar!!!!!) kan även avslöja att våran kvällsaktivitet kommer att bli mer än intressant att se utgången på. tillbaka torsdagkväll så ni andra gutter må då haade=)


valborgsmässoafton

Skickat sms till Frida Bergqvist 01-maj-2010 11:07:
Jag vaknar med ett ljusfat vid mitt huvud, och massa utvälta småstenar på golvet.
Röda värkande fötter och ett sprängande huvud....Det tar fan på att vara debutant.

summa kardemumma en riktigt trevlig kväll, och jag var totalt jävla slutkörd efter några timmar på station. saknas lite rutin fortfarande, men det ska vi snabbt råda bot på! bju på lite bilder från kvällen:




RSS 2.0